Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb via Er-games webshop

Priser:

Alle priser er inkl. 25 pct. moms.

Alle priser er i Danske Kroner (DKK)

Der tages forbehold for fejl i prisangivelser og udsolgte varer.

Forsendelse og forsendelsesomkostninger:

Porto prisen er:

Ved køb for 1kr til 999kr er portoen 40kr

Ved køb over 1.000kr er portoen gratis.

Vi sender med GLS til en pakkeshop.

Ved bestilling skal vi altid bruge:

* Dit navn

* leveringsadresse

* Mobil nr.

* Og e-mail

Leveringstid:

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Er-games før du modtager en ordrebekræftelse.

Hos Er-games bestræber vi os på at levere så hurtigt som muligt, dvs. 1-5 hverdage efter afgivet bestilling og betaling af varer.

Betalingen for varerne, trækkes først når de afsendes.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Er-games leverandører. Vi har lagerstatus på alle de varer, du finder på vores Webshop. Skulle det ske, at en vare er udsolgt og der dermed er længere leveringstid, vil vi i så fald kontakte dig.

Betaling:

Du kan betale på følgende måder:

– Betalingskort: Danske og udenlandske, samt mobilepay

– Netbanksoverførsel KUN fra dansk bank.

– Bank: Sparekassen Sjælland Reg. 0542 Kontonr. 474453 Vi sender dig dine vare så snart vi har registreret din indbetaling.

Fortrydelsesret:

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os: Er-games (KONTAKT INFO) din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). Du kan kontakte os for en formular, hvis du ønsker dette.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse:

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du skal selv betale for returportoen, men du kan også vælge at aflevere returvarerne i vores fysiske butik. Inden for normal åbningstid, som fremgår af hjemmesiden.

Alle varer, der returneres til Er-games skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som ved modtagelsen.

Bemærk, at varer der returneres uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtagelse af Er-games.

Der er 24 Måneders reklamationsret.

ER-Games.dk og Butikken ER-Games er en del af

Ejland Rentzmann APS

CVR.NR 40572929

Slotsgade 5st tv

4800 Nykøbing Falster

oprettet 05-09-2019

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.